Oslava poctivé práce našich farmářů. Zemědělský den Mžany s Českým rozhlasem Hradec Králové

10. červen 2022

Zajímá vás podle čeho porotci vybírají nejkrásnější krávy z klasických českých strakatých plemen? Jak chutnají regionální potraviny? Jaké jsou nejžhavější novinky zemědělské techniky? Nebo jak se daří sumečku africkému v našich podmínkách? Pak si nalaďte Páteční Habaděj. Od 9:00 do 12:00 hodin pro vás vysíláme ze Sovětic, kde se koná tradiční Zemědělský den Mžany.

V pátek 10. června 2022 nabízíme v rozhlasovém vysílání to nejlepší z východočeského zemědělství a představíme úspěšné zemědělce našeho regionu a také regionální potraviny.

Čtěte také

Mezi 9:00 a 12:00 jsme pro vás připravili přenos z druhé největší zemědělské výstavy v republice - ze Zemědělského dne Mžany v Sověticích. Od mikrofonů vás přivítají Lada Klokočníková a Zdena Kabourková.

Široké veřejnosti se představují v provozních podmínkách technologie a technika vytvářející kvalitní české potraviny. Samozřejmě dojde i na tolik diskutované sucho a nedostatek vody, zeptáme se, jak je to s dotacemi, jak farmáři zvládají nárůst cen energií a pohonných hmot a nebudou chybět ani novinky v zemědělství.

Spustit audio

Související