Pardubice Evropě

31. květen 2004

Český rozhlas Pardubice vás zve na oslavu vstupu do Evropské unie. V Tyršových sadech v Pardubicích se v sobotu 5. června koná akce Pardubice Evropě.

Od 10ti do 12ti hodin na Anglickém staveništi máte možnost zúčastnit se Matiné s evropskými řečníky - povídání nejen o Evropské unii se členy Toastmasters International v angličtině

Od 10ti do 16ti hodin si na Francouzském stanovišti můžete zahrát petanque.

Od 12ti do 16ti hodin je připraven Velký dětský den, kde na vaše děti budou na řadě stanovištích čekat nejrůznější soutěže.

Od 10ti do 16ti hodin se naopak dospělí mohou podívat a projet s novým vozem ŠkodaOctavia.

Ve 12 hodin začíná Velký rockový festival, na kterém budou účinkovat kapely z Krajského výběru Českého rozhlasu Pardubice - Otherside, Haif, Sily, Spiknutí a dále nejlepší regionální kapely jako Maruščiny jahody, Vyhoukaná Sowa, Roman Hlaváček, Double Bubble a Swordfishtrombones. Koncert trvá až do 22 hodin.

Pak máte možnost navštívit dvě afterparty: V klubu Ponorka vystoupí od 22:40 Julián Záhorovský s kapelou Volný pád, dále Nšoči a Pavilon M2. V klubu Žlutý pes bude od 22:00 hrát Umerkura DJ.

Český rozhlas Pardubice bude v sobotu 5. června vysílat z Tyršových sadů živé vstupy, takže o celém dění evropských oslav se dozvíte i z našeho vysílání. Akci budou moderovat kolegové Věra Říhová a Honza Ptáček.

autor: pap
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka