"Pojeďte s námi" a vyhrajte ve třetím kole soutěže

4. prosinec 2004

Měsíc uběhl jako voda a my známe vítěze druhého kola soutěže "Pojeďte s námi". Lidí sbírajících jízdenky stále přibývá. Do hry se zapojilo 228 soutěžících jednotlivců. Během listopadu se zvýšil počet soutěžících týmů ze 7 na 24. Kdo vyhrál tento měsíc? Jak dopadli vítězové předešlého kola?

Minulý měsíc byla druhá a tentokrát si odnáší první cenu - Irena Šotolová nasbírala 54 547 bodů. Předběhla tak vítěze říjnového kola Jana Jakubce o téměř 10 tisíc bodů. Jan Jakubec je nyní na druhém místě s 44 767 body. Třetí skončil nováček Břetislav Hera s 41 248 body. Spanilou jízdu soutěží zatím předvádí tým prvňáčků ze ZŠ Dubina. Dubiňáci z 1.A bodovali velmi výrazně už v předešlém kole. Svoji pozici ještě upevnili, když během listopadu nasbírali dalších 244 252 bodů (celkově mají na svém kontě už 365 657 bodů). Tým II.B Delfíni si polepšil. V říjnovém kole jim nasbírané body stačily na třetí místo, tentokrát si počtem 181 302 bodů zajistili místo druhé. Třetí Jízdenkáři mají 77 710 bodů. V pátek 3. prosince se vítězové listopadového kola opět sešli ve studiu Českého rozhlasu Pardubice, aby si převzali svoje zasloužené výhry. Irena Šotolová se mohla radovat z dárkové tašky v hodnotě 1000,- korun, 30-ti denní jízdenky na MHD v Pardubicích a do třetice dostala poukaz na denní pobyt v Šiklově Mlýně se stravou pro dvě osoby. Tým Dubiňáků z 1.A pojede na další jednodenní výlet do Šiklova Mlýna, každý z nich navíc dostane dárkovou tašku v hodnotě 100,- korun a společně 30-ti denní přenosnou jízdenku na MHD v Pardubicích. Kompletní přehled cen i další aktuální informace o soutěži hledejte na adrese www.dpmp.cz a pardubice.rozhlas.cz. Pro ty z Vás, kteří se ještě do soutěže nezapojili připomínáme, že šanci vyhrát má každý. Stačí se jenom přihlásit. Jak na to? Vyplňte přihlašovací formulář, vyměňte ho buď v prodejním a informačním středisku Dopravního podniku města Pardubic a.s. v Jindřišské ulici nebo v Českém rozhlasu Pardubice v ulici Anežky České za soutěžní kartu a sbírejte jízdenky. Ty se Vám budou průběžně přičítat na Vaše soutěžní konto. Hodnotí se každý jednotlivý měsíc až do května. O absolutním vítězi se rozhodne v průběhu měsíce června. Soutěžit mohou jednotlivci i celé skupiny. Ceny jsou přímo pohádkové. Nezapomeňte poslouchat Český rozhlas Pardubice a "Pojeďte s námi" i v prosinci.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.