Poslouchejte pozorně a vyhrajte digitální rádio!

1. září 2014

Chyťte song a digitální rádio může být vaše. Každý všední den, po celé září, vám vždy před polednem prozradíme jméno zpěváka nebo zpěvačky, na které si počkáte ten samý den mezi čtrnáctou a patnáctou hodinou ve vysílání Dobrého odpoledne.

A pokud následující den, opět před polednem, na výzvu dopoledního moderátora, zavoláte název písničky, kterou interpret zpíval, budete zařazeni do pátečního slosování.

Šance na výhru je vysoká. Každý týden se jeden z pěti posluchačů stane majitelem nového moderního radiopřijímače.

První výherkyní naší průběžné zářijové soutěže Chyťte song! je Alena Rozumová z Rovně!

Poslouchejte nás dopoledne i odpoledne, chyťte song a vyhrajte!

Dalším výhercem naší průběžné zářijové soutěže Chyťte song! je Milan Hoška z Nové Paky! Gratulujeme!

První výherkyní naší průběžné zářijové soutěže Chyťte song! je Alena Rozumová z Rovně! A pro cenu si přijela ve středu 10. září 2014 i s jedním z našich nejmladších posluchačů! Gratulujeme!

Další výherkyně digitálního rádia v naší soutěži Chyťte song!- Ludmila Štěpánková z Hradce Králové - si převzala svou cenu!

Dalším výhercem naší průběžné zářijové soutěže Chyťte song! je Milan Hoška z Nové Paky! Gratulujeme! A příště můžete vyhrát třeba právě VY!

autor: nov
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.