Použité jízdenky již nejsou bezcenné!

14. říjen 2004

Poprvé se v historii Pardubic použité jízdenky na městskou hromadnou dopravu nevyhazují, ale sbírají! Dokladem je i žádost na sloupu u jedné pardubické zastávky, kterou jsme vyfotili dopoledne 14. října. Vše způsobila nová soutěž Českého rozhlasu Pardubice, Dopravního podniku města Pardubic a.s. a společnosti Czech Media Service.

Soutěž, která odstartovala 1. října 2004 a potrvá až do 31. května 2005 se uchytila. První soutěžící jsou zaregistrování a body na jejich herní konta jen prší. Přesto mají i noví hráči šanci vyhrát. Jak dokládá tvořivost prvňáčků z dubinské školy, způsobů získávání nových bodů je mnoho.

Soutěžící mohou získat nejen průběžné ceny za vítězství v měsíčních kolech, ale hlavním tahákem zůstávají hlavní výhry v závěru celé soutěže. Registrovat se mohou nejen jednotliví hráči, ale i celé skupiny. A jaké jsou ceny? Podívejte se na stránky Dopravního podniku města Pardubic a.s. (www.dpmp.cz/soutez) a Českého rozhlasu Pardubice (http://pardubice.rozhlas.cz). Na stejných stránkách najdete také aktuální stav svého soutěžního konta. Přihlášky a nasbírané jízdenky noste na pobočky Dopravního Podniku města Pardubic a.s. i do redakce Českého rozhlasu Pardubice.

Nápis na sloupu
autor: ŠVE
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.