Při dopravní nehodě zemřeli včera tři lidé

16. červen 2005

Tři lidé zemřeli včera večer při dopravní nehodě u Moravské Třebové na Svitavsku. Na rovném úseku silnice mezi koclířovským tunelem a Moravskou Třebovou se střetly tři vozy, dva z nich začaly hořet. Mluvčí svitavské policie Stanislav Dobeš popsal průběh nehody.

"K dopravní nehodě došlo tím způsobem, že pětadvacetiletý řidič ze Vsetínska jedoucí Škodou Superb ve směru od Svitav vjel do protisměru jízdy, kde se bočně střetl s protijedoucím vozidlem Mercedes Benz a následně čelně narazil do nákladního auta jedoucího v protisměru. Po srážce začalo vozidlo Škoda Superb a nákladního auto hořet. Při dopravní nehodě na místě zahynula trojčlenná posádka osobního auta Škoda Superb. Jednalo se o řidiče, jeho šestačtyřicetiletou matku a třiapadesátiletého muže. Celková škoda se odhaduje na 4 285 000 korun."

Dopravní nehoda
autor: ba
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.