Region na cestách krajem už navštívil pět středočeských měst

16. květen 2015

Možnost nahlédnout do zákulisí rozhlasového vysílání, poslechnout si koncerty Jany Chládkové, Yvonne Přenosilové a Marcela Zmožka nebo si přijít pro podpis herců Uršuly Klukové, Oty Jiráka, a Ivanky Deváté. Nejen to nabídl Český rozhlas Region během prvních pěti dnů akce s názvem Region na cestách.

„Jeden z účinkujících, Marcel Zmožek, nás i sebe nazval "komedianty na cestách" – a má svým způsobem pravdu. Celý týden jsme jezdili po středních Čechách, navštívili jsme Český Brod, Čelákovice, Lysou nad Labem, Benátky nad Jizerou a Slaný. Přivezli jsme koncerty, vystoupení komiků, ochutnávali jsme pečivo, hráli golf, soutěžili s dětmi nebo jsme zájemcům nabídli vyzkoušet si otočný simulátor dopravní nehody,“ popsal moderátor ČRo Region Patrik Rozehnal.

Region na cestách bude pokračovat i příští týden. Před sebou má ještě pět zastávek - v pondělí se můžete těšit v Novém Strašecí, v úterý v Hořovicích, ve středu v Týnci nad Sázavou, ve čtvrtek v Sedlčanech a v pátek v Čáslavi. Seznam měst a místa najdete na webu www-český-rozhlas-region-cz, kde jsou i fotografie a také videa z předchozích zastávek.

Spustit audio