Soutěžní klání o Primababču se stěhuje do Chrudimi

15. listopad 2010

Soutěžní klání o titul Primababča 2010 má před sebou poslední semifinálové kolo. To se odehraje v sobotu 20. listopadu od 14:00 hodin v hudební sále Základní umělecké školy v Chrudimi v ulici Obce Ležáků.

A které dámy budou soutěžit? Z přihlášených soutěžících do chrudimského semifinále postoupily: Jitka Hančová z Pardubic, Blanka Konečná z Heřmanova Městce, Václava Fialová z Chrasti, Alena Viková z Jaroměře, Irena Šotolová z Pardubic a Ivana Špačková z Moravské Třebové.

S jednotlivými soutěžícími se můžete detailněji seznámit na adrese http://www.primababca.info/soutez/rocnik-2010/3-semifinale-III-rocniku/
Také v Chrudimi soutěžící čeká 5 disciplín, ve které se budou snažit porotu i diváky v sále přesvědčit, že jsou prostě PRIMABABČI. Kromě soutěžících dam diváky čeká i bohatý doprovodný kulturní program. Soutěží provází herec Pavel Novotný.

Tak neváhejte, přijďte podpořit odvážné soutěžící a dobře se bavit. Semifinálové kolo Primababči v Chrudimi v hudebním sále Základní umělecké školy v ulici Obce Ležáků startuje v sobotu 20. listopadu 2010 ve 14 hodin. A pozor! Vstup volný!. Produkčně soutěž zajišťuje agentura DoubleM CZ, s.r.o.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka