Svezte svou lásku trolejbusem nebo autobusem

2. únor 2005

Chcete netradičně oslavit svátek svatého Valentýna? Už jste vyzkoušeli pozvání na večeři, poslali záplavu květin nebo SMS zpráv a stále nic? Buďte originální. Vyznejte svoji lásku během jízdy v trolejbuse Českého rozhlasu Pardubice.

Projeďte se v pondělí 14. února 2005 křížem krážem městem perníku. Trolejbus vyjede o půl osmé z Jesničánek. V pohodlí a teple pardubické MHD si můžete prohlédnout Slovany a Zborovského náměstí, projedete se ulicí Teplého až na Dubinu.Dopolední spanilá jízda končí o půl desáté na Dukle.

Odpolední trasa trolejbusu s logem Českého rozhlasu Pardubice začne o půl jedné na Dukle, kde také v pět hodin odpoledne skončí. Než trolejbus obejde celou trasu (Dukla, Pardubičky, Polabiny Sluneční, Na Okrouhlíku, nádraží ČD, Židov, Dukla, Slovany, nádraží ČD, třída Míru, Bělehradská, Na Okrouhlíku, Dukla), budete mít spoustu času a příležitosti ukázat svůj šarm a vtip, šeptat sladká slovíčka nebo jenom držet svoji lásku za ruku.

Při valentýnské jízdě nemusíte mít žádnou jízdenku, trolejbus Českého rozhlasu Pardubice Vás sveze zadarmo. Kromě toho si cestou můžete zamlsat a navíc získat informace o atraktivní soutěži "Pojeďte s námi".

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.