Úterní Noční linka: Módní doplňky, bez kterých se neobejdete

29. leden 2019

Které módní doplňky a vychytávky patří do vašeho šatníku? Neobejdete se bez dámské či pánské kabelky, klobouku, prstýnku a náušnic? Jaký styl v oblékání máte rádi? Jaké barvy oblečení? A co všechno vypovídá styl oblečení o tom kterém nositeli? 

Způsob komunikace, držení těla, chůze...,to vše vypovídá o tom, jací jsme. Ale odhalit nás může také barva a styl oblečení, které nejčastěji nosíme. Je přirozené, že si člověk vybírá takové oblečení, ve kterém se cítí dobře. Možná si myslíte, že volíte především podle toho, jak vám daný model padne a zda ho můžete kombinovat s dalším oblečením, které máte ve skříni. Ve skutečnosti ale hraje velkou roli také náš charakter, díky kterému si prý podvědomě vybereme například barvu v závislosti na naší náladě i povaze.
Osobně mám moc ráda přírodní materiály a hlavně takové věci, které se nemusejí žehlit. Miluji šály, ale doplněk, bez kterého bych nevyšla ven, to je prstýnek po prababičce, takové rodinné dědictví, které se předává, který je pro mne i určitým ochranným talismanem a když se náhodou stane, že jej zapomenu doma, mám velmi nepříjemný pocit, že mi něco důležitého chybí. A co rádi nosíte Vy? A mají vaše oblíbené módní doplňky také svůj příběh?

autor: zos
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.