Valná hromada ČEZ v Pardubicích

17. červen 2003

Akcionáři ČEZU budou dnes na valné hromadě v Pardubicích rozhodovat o rozdělení zisku i o nové dozorčí radě. Představenstvo společnosti navrhlo akcionářům ke schválení dividendu ve výši čtyři koruny padesát na akcii. Mluvčí ČEZU Ladislav Kříž vysvětlil, proč se valná hromada koná právě v Pardubické Duhové aréně.

"ČEZ se v loňském roce stal partnerem pardubické arény. Nese název Duhová aréna a samozřejmě chceme propagovat tuto svoji značku Duhové energie i tímto způsobem a tím druhým důvodem je, že ČEZ vstoupil do regionálních distribučních společností i do distribuční společnosti Východočeská energetika a chceme pomalu přistupovat do regionů z pražké, řekl bych celorepublikové působnosti se chceme posunout blíže k regionům jako jsou východní Čechy, jižní Čechy a toto je jedna z aktivit.

elektrické vedení
autor: ba
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.