Vypečený den - Den v troubě!

19. prosinec 2014

Český rozhlas Hradec Králové má pro vás připraven další tematický den. V pátek 19. prosince si užijete Vypečený den aneb den v troubě - co jsme upekli a kdo nás kdy vypekl!

Hosty PéHáčka budou od 10 hodiny dopolední zpěváci Kamila Nývltová a Martin Maxa. Hovořit se bude o Adventních koncertech, ale i o pečení vánočního cukroví.

Po 11 hodině budou hosty Radioporadny Alena Šulcová a Bohuslava Kuhnová - učitelky odborného výcviku obor cukrář ze Střední školy gastronomie a služeb z Nové Paky - V Lucembursku oceněné cukrářky nás i vás naučí pracovat s modelovací hmotou.

A přijde také karikaturista Lubomír Lichý se svými vypečenými kreslenými vtipy!

Kdy, kdo, jak a proč vás nejvíc vypekl? Napište nám během vypečeného dne v troubě. Ten tady bude v pátek 19. Prosince. Email: studio.hradec@rozhlas.cz, SMS ve tvaru HRADEC mezera text na 90 011 04. Autor nejoriginálnější odpovědi od nás dostane luxusní kuchařku. Tím je myšlena kuchařská kniha samozřejmě. Tedy velká kniha Vaříme pro celou rodinu. A pokud nám pošlete nějakou vypečenou fotografii od trouby, každou pátou odměníme drobností od Českého rozhlasu Hradec Králové - knihami Bifteky, Drůbeží speciality, Brambory pokaždé jinak či Bylinky v kuchyni.

Střední potravinářská škola Smiřice v naší Radioporadně

Těšíme se na vás a na vaše vypečené zážitky!

Čtěte také


Zvětšit mapu
autor: nov
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.