Vysokomýtské májové kujebání

16. květen 2007

Již tradičně pořádá agentura Czech marketing ve Vysokém Mýtě májovou veselici pod názvem Vysokomýtské májové kujebání. Celá akce je pojata jako celodenní zábavná show pro děti a dospělé a uskuteční se v sobotu 19. května od 13: 00 - 02: 00 na stadionu SK Vysoké Mýto. Jako každoročně je připraven velmi pestrý program. Děti se mohou těšit na dětský den plný soutěží se šermíři, hasiči a zdravotníky, dále pak na houpačky, lezeckou stěnu, trampolínu, skákací hrad, čtyřkolky, trucky a tetování. Hlavní hvězdou dětského dne bude Inka Rybářová.

Vrcholem programu pro dospělé bude vystoupení ANNY K& Band, která získala ocenění za zpěvačku roku 2006. Dalšími hosty Vysokomýtského kujebání jsou skupiny CLOU, KABÁT REVIVAL, BLACK BELL, FISH FINGERS a místní kapela CHAOS K.Z.R. Celý program oživí bike - trialové vystoupení Martina Šimůnka - trojnásobného mistra světa a taneční vystoupení skupin T-KOMPLEX a LA GOTCHA. Moderátorem akce bude Josef Píno Melen, který akci ukončí diskotékou. V rámci Vysokomýtského májového kujebání proběhnou i dvě soutěže. Jednou bude vyhlášení nejhezčích obrázků dětí z mateřských školek a druhá je věnovaná silným mužům. Bojovat budou v přetahování lanem o titul "Nejsilnější kujebáci 2007", pohár a soudek piva!

Přijďte se tedy pobavit a strávit příjemný májový den s rodinou a přáteli v sobotu 19. května od 13 - 02 hod na Vysokomýtské májové kujebání. Vaše vstupenky budou slosovány o zájezd do Chorvatska!

Spustit audio