5 grilovacích receptů Ládi Hrušky na prázdniny. Zkuste švestkové minišpízy nebo tekutý štrůdl

12. červenec 2019

Sbíhají se vám sliny už při pouhé představě letního grilování? Tak to je dobře. Protože kulinářský experimentátor Láďa Hruška pro vás připravil 5 rychlých receptů, které se vám budou určitě hodit v horkém létě právě při grilování. 

Všechny epizody

Grilovací letní sezóna je tu. Užijte si ji s recepty od Ládi Hrušky.

Přejeme báječné chvilky letní pohody a dobrou chuť! 

Grilovaná žebra s omáčkou
autoři: Ladislav Hruška , baj
Spustit audio

Související

Nejnovější zprávy

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.