5 grilovacích receptů Ládi Hrušky na prázdniny. Zkuste švestkové minišpízy nebo tekutý štrůdl
Sbíhají se vám sliny už při pouhé představě letního grilování? Tak to je dobře. Protože kulinářský experimentátor Láďa Hruška pro vás připravil 5 rychlých receptů, které se vám budou určitě hodit v horkém létě právě při grilování.
Všechny epizody
Grilovací letní sezóna je tu. Užijte si ji s recepty od Ládi Hrušky.
Přejeme báječné chvilky letní pohody a dobrou chuť!
Související
-
Rád usínám s úsměvem na tváři, směje se reportér Ladislav Hruška
V pátek 3. listopadu byl Pátečním hostem od 10:00 v přímém přenosu z Radiokavárny v Havlíčkově ulici v Hradci Králové televizní reportér Ladislav Hruška, známý také...
-
Jak vybrat maso? Zvolit libové nebo prorostlé? Grilování vás...
Radioporadna - Jak vybrat maso na gril? Je lepší maso z býka nebo z krávy? Zvolit libové nebo prorostlé? Jak poznám vyzrálé maso? - Jan Šlesingr, jednatel firmy MAS...
Nejnovější zprávy
E-shop Českého rozhlasu
Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!
Jan Rosák, moderátor
Slovo nad zlato
Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.