6 SENS Servis (od 19. do 25.11. 2010)

18. listopad 2010

Nechte se pozvat na koncerty Blue Effectu, Kryštofa a divadelní představení Jaroslava Duška.

V pondělí 22. se v Divadle 29 odehraje literární čtení spisovatelů a básníků našeho regionu. Uvádí Josef Kraus. D 29 si opět po roce pozvalo uskupení Handa Gote, které propojuje divadlo, hudbu a audiovizuální umění. Představí Metal Music uvidíte v úterý. Ve čtvrtek pak v Divadle proběhne autorské čtení Pavla Zdražila za doprovodu herce a hudebníka Pjéra la Šé'z a trumpetisty Luboše Oš Chlada.

Klub 29 uvádí v pátek regionální kolo slam poetry. Ve středu pak tamtéž bude k vidění workshop Veroniky Doutlíkové na téma kreslení teplem.

Legendární Blue Effect si pozval na pátek klub Duku Duku v Moravské Třebové.

Divadelní klub v Poličce si na pátek nachystal Jazzové setkání s Elena Sonenshine Trio, zpěv Elena Suchánková, kytara Mirek Linka, kontrabas Petr Dvorský. V sobotu můžete v Poličce vyrazit na Ska-punkoupání, zahraje devět kapel – mj. Promile, Werglův pjos, Vision days a Zatrest. A do třetice poličský Divadelní klub a to tentokráte středeční benefiční autorské čtení a koncert poličské kapely Mentálně narušená moucha.

Hned dvakrát u nás v kraji zahraje Kryštof. Poprvé to bude v pátek v Kotelně v Litomyšli, podruhé pak v sobotu v Herálci.

Kryštof na festivalu Sázava fest 2010

V pardubickém klubu Ponorka se v pátek odehraje třetí pokračování hip-hopového mejdanu Flashback. Příští čtvrtek se sem zastaví německá kapela Longing For Tomorrow a brazilská parta Sugar Kane.

Do klubu Žlutý pes vyražte v sobotu, máte li rádi punk. Hrát budou skupiny N.V.Ú., Šanov 1 nebo Zeměžluč.

Modrý Trpaslík v České Třebové má v pátek na programu autorské čtení Jaroslava Erika Friče v kooperaci s Dirty Old Town Bandem. Zahrají i Děti kapitána Morgana. V sobotu se v Trpaslíkovi představí trojice kapel Pitocha, Boo a Lesní zvěř.


La Fabrika v Hradci Králové zve v pátek na Nicelanda a Pavilon M2.

Mladý talentovaný australský kytarista Joe Robinson se v sobotu představí na pardubickém Zámku. Pokud máte rádi kytarovou ekvilibristiku, tak si to nenechte ujít.

A na konec pozvánka na divadelní představení Čtyři dohody Jaroslava Duška, který svoje improvizace rozjede na Hronovické příští středu. Můžu jen doporučit, zábava to bývá nesmírná.

Spustit audio