6 SENS Servis (od 24. 12. do konce roku)

23. prosinec 2010

O svátcích nemusíte jen sedět doma a tupě konzumovat cukroví a televizní zábavu. Můžete vyrazit na hned několik zajímavých akcí.

V sobotu 25. proběhne v Ponorce Zimní On the Road fest alis veselá vánoční kalkata. Vystoupí v místních kruzích zavedení umělci: Ýmo Mihai, Double Bubble, Funktomass, Fundamentalista v pásmu Gazi a Kalkata Band.

Do Modrého trpaslíka můžete týž den zajít na koncerty kapel Dying Passion a Nil. O den později se tamtéž na Christmas reggae night představí Concrete Safari.

M klub zve v pondělí 27. na koncerty skupin W.A.F. a Mother´s Angels.

Vánoční Bigbít s partami Kaderus Blues, 4.WD, Awake a speciálním hostem Frantou Černým z Čechomoru proběhne v Duku Duku v Moravské Třebové. A ještě datum: 25.12.

A ještě jedna hudební akce. Bude se konat v Kotelně v Litomyšli a ve středu 29. si zde s partou Sunplugged můžete dát Silvestr nanečisto.

A pojďme na divadla.
Modrý Trpaslík zve 28. prosince na divadelní punk. DUO podprůměrných uvádí představení Ksichtbook - Čekání na Zuckerberga.

Hned dvě divadelní představení servíruje Divadelní klub v Poličce. V pondělí zde poběží hra Těžká Barbora od Voskovce a Wericha. Režie: Ladislav Vrabec, Zdeněk Trnka. Ve středu 29. pak čekejte Hru o Gilgamešovi. Režie: Joe Azbest

V neděli 29. prosince bude mít v českotřebovském Národním domě svou slavnostní premiéru film TRIP, ve kterém hlavní role ztvárnili českotřebovští rappeři GAZ a WoWa.

A ještě jedna připomínka, že v Klubu 29 je k vidění výstava Ateliér Ženy. Ateliér Ženy, to je pět Žen s velkým Ž: slečna Divoká, Božská, Rozverná, Šílená a Malá Žena.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.