Český rozhlas Pardubice na výstavě Moderní bydlení a zahrada

7. únor 2015

Chcete poznat trendy v bydlení i na zahradě? Nalaďte si v sobotu 7. února po 14. hodně Český rozhlas Pardubice.

Budeme živě vysílat z pardubické arény. Právě v ní bude výstava Moderní bydlení a zahrada. Pokud se za námi přijdete podívat do našeho studia v aréně, potkáte se třeba s Alenou Zárybnickou, Martinem Zounarem, Stanislavem Hložkem a také moderátory Miroslavem Hrubanem, Jitkou Slezákovou a Věrou Říhovou.

Čekají Vás i soutěže o ceny. Těšíme se na vás od 6. do 8. února na výstavě Moderní bydlení a zahrada. Najdete nás tam nejen v době sobotního přímého přenosu.

Výstava Moderní bydlení a zahrada Pardubice
Kdy, kdo, co?
  • V sobotu v 11.00 pozve moderátor Miroslav Hruban mezi návštěvníky a k mikrofonu herce Martina Zounara a v 15.00 hodin bude jeho hostem Alena Zárybnická.
  • V neděli bude program pokračovat. Naše pozvání přijal zpěvák Stanislav Hložek. Kromě setkání se zajímavými osobnostmi přinese Český rozhlas Pardubice také množství soutěží o hezké dárky.
  • Po oba dva víkendové dny proběhne také autogramiáda, při ní se můžete potkat s pěveckými legendami jako je Karel Kahovec, Viktor Sodoma, Yvetta Simonová, Josef Zíma a Karel Štědrý.  
autor: OUL
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.