Čtvrteční Noční linka: Na jaké jídlo míváte často chuť!
Na jaké jídlo nejčastěji myslíte a na jaké máte často chuť? A proč ho máte tolik rádi a proč se na něj vždy tak moc těšíte? A umíte ho připravit sami, nebo daný pokrm zůstává jen ve vašich vzpomínkách, které se váží třeba s vašimi předky, s rodinnou tradicí nebo cestovatelskou zkušeností?
Co si budeme nalhávat, všichni rádi jíme. Ne všichni ale jíme zdravě a dobře. A na dobré jídlo, či dokonce na nějaké konkrétní jídlo velmi rádi a často myslíme. A proč by také ne. Možná je to proto, že je složitější na přípravu, možná proto, že nám připomíná nějaké konkrétní situace našeho života, nebo třeba naše předky.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka