Dámská jízda nejen pro dámy v PETROF Gallery nadchla všechny báječnou rodinnou atmosférou (1. část)

25. prosinec 2021

Netradiční předvánoční setkání Českého rozhlasu Hradec Králové v pátek 6. prosince 2019 od 18:00 hodin v PETROF Gallery naplněný sál okouzlilo vřelou a rodinnou atmosférou.

Dámskou jízdu nejen pro dámy ve složení herečka Markéta Hrubešová, zpěvačka Ilona Csáková, podnikatelka Zuzana Ceralová Petrofová, tanečnice Veronika Lálová, československá Miss 2019 Klára Vavrušková, spisovatelka Jana Vlková, vizážistka Lucie Gibodová a kosmetičky Vlasta Libotovská a Dana Hrycová doplnily i moderátorky Českého rozhlasu Hradec Králové.

A protože nejkrásnější ozdobou ženy je muž, na pódiu nechyběl Muž roku Vojta Urban, zpěvák David Deyl, moderátor Mirek Vaňura a orchestr Blue Star Václava Marka.

Dámská jízda nejen pro dámy! Předvánoční společenský večer Českého rozhlasu Hradec Králové

Kromě skvělé muziky si všichni užili i na módní přehlídky návrhářů Jitky Šedové a Dominika Navrátila, ochutnávky, soutěže a získali také mnoho inspirací na dárky pod vánoční stromeček.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.