Na den otevřených dveří přišlo přes 500 lidí

10. březen 2012

Prostorami Českého rozhlasu Pardubice od rána prošlo několik stovek návštěvníků. Našim posluchačům jsme ukázali vysílací studia i redaktorskou práci.

Dveře do rozhlasového studia v pardubické ulici Svaté Anežky České 29 byly otevřeny od 9 do 17 hodin. Na prohlídku studií s průvodcem jste se mohli vydat každou půlhodinu. Kromě toho jsme přichystali i bohatý doprovodný program. Ten probíhal v sále Divadla 29 v budově pardubického rozhlasu a byl zdarma.

V Divadle 29 jste si mohli dopoledne poslechnout talkshow s Pavlínou Filipovskou a Naďou Konvalinkovou, kterou Český rozhlas Pardubice přenášel i živě ve vysílání. Můžete si ji zde také poslechnout ze záznamu.

Mezi 15. a 16. hodinou jsme ze sálu Divadla 29 živě vysílali talkshow s herečkou Martinou Sikorovou, zahradníkem Františkem Hlubockým a floristou Petrem Kopáčem.

V 17 hodin, na závěr dne otevřených dveří, jsme nabídli návštěvníkům hudební dárek – koncert dechové kapely Pernštejnka, který jsme současně přenášeli v pořadu „Ta naše muzika“.

autor: pta
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.