Nedělní Noční linka: Mám svého řemeslníka

26. únor 2023

Jsou tací, kterým nečiní problémy opravit kapající kohoutek nebo zprovoznit nefungující elektrickou zásuvku. A pak jsou ti, kteří jsou nadáni jiným způsobem a při opravách domácích zádrhelů musí spoléhat na odborníky.

A bývá to boj najít spolehlivého, dostupného a vstřícného řemeslníka. O to víc si pak kvalitního instalatéra, elektrikáře či truhláře považujeme. Možná mu i podstrojujeme a máme jej za svého. Patříte-li do skupiny všeumělů, budete dnes asi spíš jen poslouchat příběhy těch, kterým trvalo týdny, měsíce a roky, než našli řemeslníka, který se obrazně řečeno stal členem rodiny, zná záludnosti vašeho obydlí a je připraven přiložit ruku k dílu, když se něco pokazí.

Vašim telefonátům do Noční linky bude opět sloužit telefon 731 800 900 a webový formulář níže. Na vaše příběhy se bude těšit Borek Kapitančik.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.