Pardubičtí basketbalisté přivítají USK Praha

6. listopad 2013

Pardubičtí basketbalisté dnes sehrají třetí zápas v řadě za sebou doma. V hale Dukla přivítají USK Praha.

Pardubičtí basketbalisté nastoupí dnes potřetí v hale Dukla, předchozí dva zápasy dokázali vyhrát. Dnes se proti nim postaví celek USK Praha.

Pražané vyhráli dva ze šesti zápasů, naposledy podlehli doma Ostravě. Družina trenéra Kennetha Scalabroniho se opírá především o výkony dvou podkošových hráčů - Votroubka a Chána. Uvědomuje si to i pardubický trenér Dušan Bohunický.

"Když se oběma podaří odehrát dobrý zápas, výkony a výsledky jejich týmu jsou lepší. Potvrdilo se to i v obou zápasech, které USK vyhrál – tito dva hráči v nich byli dominantní. Jakmile ale soupeři dokáží tyto hráče pokrýt, výkonnost týmu klesá. Pro nás to znamená nedovolit rozehrát oba pivoty, to bude cíl našeho obranného výkonu."

Pardubický celek by měl být kompletní, mimo hru je pouze Tomáš Šoukal, který má zlomený palec a je mimo hru zhruba na čtyři týdny.

autor: gut
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.