Pondělní Noční linka: Co vás naučili rodiče?

7. červen 2021

Dovednosti,které jste se naučili od maminky jsou určitě jiné než ty od táty. Ovládáte po mamince ruční práce? Anebo jste stejně tak dobrý kuchař, kuchařka nebo cukrářka? Učil vás táta zacházet s kladívkem nebo se šroubovákem? Uměli jste pěkně posekat trávu nebo podojit kozu? 

Mnoho jste se mohli naučit od rodičů a stejné dovednosti se od vás mohly naučit vaše děti. Co díky rodičům bravurně zvládáte?

Říká se jak k dílu, tak k jídlu. A také to, že bez práce nejsou koláče. Jak jste byli doma vedeni k práci? Anebo si všechnu práci vzali na starost rodiče? Pracovali jste doma víc než bylo třeba?

I na to se vás zeptá moderátor Noční linky Karel Sladký. Těší se na vás krátce po 23. hodině. K tématu mu můžete napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.