Populární zpěváci Petra Černocká a David Kraus jsou Na větvi s Halinou. Záruka dobré zábavy

10. leden 2022

Český rozhlas Hradec Králové uvádí talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů Na větvi s Halinou ze sálu Romantika Spa Resortu Tree od Life (Strom života) Lázní Bělohrad. Tentokrát byli hosty pořadu zpěvačka a herečka Petra Černocká a zpěvák, herec, textař a skladatel David Kraus. (repríza z roku 2019)

Petra Černocká vystudovala na konzervatoři operní zpěv a hru na klavír, po absolutoriu školy začínala zpívat se skupinou Pastýři Petra Hanniga. V Divadle Semafor hrála v legendární Šimkově a Grossmannově hře Besídka v rašeliništi, později v Suchého hrách Jonáš a dr. Matrace a Čarodějky.

Petra Černocká

Mladou čarodějnici Saxanu, létající dívku na koštěti si zahrála i zazpívala o něco později ve stejnojmenném filmu scenáristy Miloše Macourka a režiséra Václava Vorlíčka. Jako herečka se objevila i v několika televizních pořadech Slovenské televize.

V roce 2011 se vrátila na filmové plátno ve snímku Saxána a Lexikon kouzel režiséra Václava Vorlíčka.

Jako zpěvačka dlouhá léta vystupovala se skupinou Kardinálové Zdeňka Merty. Její dcera Barbora Vaculíková je také zpěvačkou působící ve skupině Yellow Sisters.

Od ledna 2014 se Petra Černocká stala moderátorkou pořadu Dvanáct ve dvanáct na Českém rozhlase Dvojka.

David Kraus

Zpěvák, herec, textař a skladatel David Kraus je známý především ze svého působení v hudební skupině Laura a její tygři, písní, kde oslavoval Zuzanu Norisovou a také z účinkování v televizním pořadu svého otce Jana Krause s názvem Uvolněte se, prosím a Show Jana Krause.

V roce 2015 se stal tváří kampaně iniciativy HateFree Culture.

Halina Pawlowská se podepisuje na stěnu v radiokavárně Českého rozhlasu Hradec Králové

V talkshow "Na větvi s Halinou" přivítá vždy Halina Pawlowská dva hosty. Součástí pořadu bude také živý hudební doprovod.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad.

autoři: Halina Pawlowská , baj
Spustit audio

Související