Servis od 30.9. do 6.10. 2010

30. září 2010

Tento týden máte šanci vidět naživo Eggnoise nebo Sto zvířat.

Koncertem týdne volíme návrat kapely Sto zvířat do pardubického Žlutého psa. Letos na podzim dvacet let existence slavící těleso dorazí do Psa v pátek.

I v tomto roce pokračuje v Doli klubu Hudební liga města Pardubic. V pátek v jejím rámci zahrají party Absurd Erros, Pitnej režim a Apple Pie. Doli klub ještě avizuje sobotní hraní kapelyW.A.F..

V Havlíčkově Brodě v Effectu mají v pátek na programu rockotéku, na které zahraje i kapely A Banquet. O den později tamtéž proběhne hiphop party s Defucto, Tafrobem a dalšími.

Výtečnou akcí bude jistě i koncert jazz punkové kapely Eggnoise, která si po půl roce zopakuje, jaké to je hrát v Kotelně v Litomyšli. Na programu je tam mají v pátek.

Klub Ponorka zve v pátek na akci s kapelami Gentle Patience a sešLost. Příští čtvrtek jste zváni na kapely Suns77, Broum Band a Concitare.

Na konce jsem si tu nechal čtvrteční představení v Divadle 29. Milan Kozelka: zde bude mít své autorské čtení, v rámci kterého ho hudebně doprovodí Mirek Vodrážka. Představení má název Gripeny nad Babiččiným údolím.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.