Tipy do kuchyně: Zaručeně silný vývar, nadýchaná bramborová kaše i křupavý bramborák

Největší audioportál na českém internetu

Kuřecí vývar (ilustrační foto) | Foto: Profimedia

Iva Hüttnerová pro vás dnes má opět několik tipů do kuchyně

Dnes pro vás mám několik tipů, které využijete při vaření.

Bramborák bude krásně křupat, když do těsta přidáte trochu tvarohu. A mnohem jemnější bude, když do něj nastrouháte kousek jablíčka.

Pokud chcete nadýchanou bramborovou kaši, nemusíte hned přidávat smetanu. Ještě do horké kaše vložte kousek másla a přidejte také ušlehaný bílek z čerstvého vejce.

Dobrý vývar se vám zaručeně podaří, když maso vložíte do studené vody. Maso se nezatáhne a všechna chuť bude ve vývaru.

A když budete smažit domácí koblihy, přilejte do těsta kapku rumu. Nevsáknou tolik tuku a budou vonět.

A na závěr něco pro fajnšmekry. Jste milovníci šampaňského? I pro vás mám radu. Pokud vám lehce zvětrá, vhoďte do láhve jednu rozinku, opět příjemně ožije.

autor: Iva Hüttnerová