Úterní Noční linka: Jak se hledá láska?

22. únor 2022

Kde jste potkali svého životního partnera? Kolik let vám bylo? A pokud jste svého partnera, svoji lásku ještě nenašli, jaké jsou vaše zkušenosti se seznamováním? Kde hledat a kam se jít seznámit? Zkusili jste někdy seznamku?

Říká se, že největším strašákem 21.století pro lidi je - samota. Mnoha lidem se nepodařilo najít svého životního partnera nebo prochází neúspěšně ze vztahu do vztahu a trápí je to. Někdo má to štěstí a svůj ideální protějšek najde hned v mládí a někdo v pokročilém věku stále nic. A nebo se stalo, že vaše manželství se z jakéhokoliv důvodu rozpadlo a vy jste zatoužili po tom, nezůstat na sklonku života sami. Každý tohle téma někdy řešil, či právě řeší. A koho to vlastně hledáme?

Měli jste ve svém životě jasnou představu o tom, jaký má být váš životní partner? A jak má fungovat váš vztah? A naplnila se vaše očekávání? A pokud jste partnera hledali třeba už v pozdějším věku, jaké cesty pro sezámení jste volili? Máte zkušenosti se zájmovými kroužky, kde jste potkali spřízněnou duši, nebo také s populárními seznamkami? A co si myslíte, že je nejdůležitěkší pro to, aby nám partnerský vztah vydržel a dobře fungoval?

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.