Vymazlené léto plné nákupů za tisíce

7. červenec 2016

I o prázdninách poslouchejte vysílání Českého rozhlasu Pardubice , zavolejte a vyhrávejte nákupy za tisíce korun.

Už od 18. července čekejte v našem vysílání několikrát denně výherní signál. Jakmile se ozve, volejte naše studio 726 46 48 48. Pokud se dovoláte, odpovězte ANO nebo NE na otázku o výjimečných místech Pardubického kraje a vyhrávejte třeba nákupy v pardubickém BAUMARKTU GLOBUS.

Jaké soutěžní otázky na vás čekají? Navštívíme s nimi celý Pardubický kraj. Tady je jako příklad jedna z nich: Největší českou expozici praček najdete ve Svitavách. Mají tam i první exemplář československé automatické pračky. Myslíte, že je z padesátých let minulého století? ANO nebo NE?

Pravidla soutěže VYMAZLENÉ LÉTO

Toto je jediný dokument, jehož smyslem a cílem je stanovení úplných a podrobných pravidel soutěže Českého rozhlasu Pardubice s názvem „VYMAZLENÉ LÉTO“. Tato pravidla mohou být měněna a upravována pouze a jedině s výslovným souhlasem provozovatele soutěže, kterým je Český rozhlas Pardubice.

1. Provozovatelem soutěže je Český rozhlas Pardubice sídlem Sv. Anežky České 29, Pardubice 530 02 (dále jen "provozovatel").

2. Soutěž probíhá ve vysílání Českého rozhlasu Pardubice na území Pardubického kraje od 18. 7. 2016 do 14. 8. 2016.

3. Soutěžícím může být pouze fyzická osoba s trvalým pobytem na území České republiky.

4. Během celé „soutěžní“ doby bude stanice ve svém vysílání pouštět signál obsahující zpěv ptáků a šplouchnutí vody s větou „VYMAZLENÉ LÉTO S ČESKÝM ROZHLASEM PARDUBICE“. Jakmile tento zvuk posluchač uslyší, zavolá do vysílání na uvedené číslo. Moderátor položí posluchači jednu otázku, na kterou bude požadovat odpověď ANO nebo NE.
a) Odpoví-li volající správně, získává ihned cenu a je zařazen do losování o cenu hlavní.
b) Odpoví-li volající nesprávně, bude zařazen „pouze“ do losování o hlavní cenu.
Do losování může být zařazen volající pouze jedenkrát, to znamená, že když posluchač v průběhu soutěže moderátorovi odpovídal na otázku (správně nebo nesprávně) – a již se do studia dovolal, nemůže být do soutěže znovu zařazen. Moderátor vždy uvede jméno volajícího a připíše ho do seznamu výherců.

5. V každém soutěžním dni může být odvysílán různý počet těchto signálů a může se tedy i zúčastnit různý počet soutěžících. Pro vysílání těchto zvuků nebude určen ani žádný pravidelný čas. Budou se vysílat nahodile.

6. Vyhlášení výsledků soutěže proběhne ve vysílání Českého rozhlasu Pardubice v pondělí 15. srpna 2016. Hlavní cenou je poukázka na nákup zboží v obchodním domě BAUMARKT Pardubice v hodnotě 5.000,- Kč.

7. Soutěžící svou účastí v soutěži souhlasí s tím, že v případě výhry si tyto ceny vyzvedne u provozovatele osobně dle dohody, nejpozději do 31. 8. 2016 - včetně. Pokud si soutěžící tyto ceny nevyzvedne do stanoveného termínu, cena propadá ve prospěch provozovatele a soutěžící nemá další nárok na případnou finanční, nebo jakoukoli jinou náhradu výhry.

8. Hlavní ceny provozovatel nezasílá poštou.

9. Výherce souhlasí s uveřejněním svého jména ve vysílání Českého rozhlasu Pardubice a na internetových stránkách provozovatele. Předání všech výher zajišťuje provozovatel.

10. Soutěžící bez výhrad přijímá tato pravidla. Poruší-li je, muže být ze hry vyloučen a nemá nárok na výhru. Jakékoliv vymáhání výher nebo účasti v soutěži právní cestou je vyloučeno. Finanční plnění výher není možné.

11. Účastí v soutěži každý soutěžící souhlasí s tím, že provozovatel soutěže je oprávněn užít jména a podobizny výherců ve sdělovacích prostředcích a propagačních materiálech provozovatele. Účastí v soutěži každý účastník potvrzuje, že je seznámen se všemi právy, která vyplývají ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, tj. zejména s tím, že poskytnutí údajů je dobrovolné a že má právo na přístup k nim.

12. Soutěžící, který cenu nebo ceny převezme osobně v Sekretariátu Českého rozhlasu Pardubice, je povinen před převzetím ceny úplně, řádně a pravdivě vyplnit předávací protokol potvrzující řádné převzetí ceny. Výherce, který nejpozději ke dni převzetí ceny nedovršil 15 let věku, je povinen cenu převzít spolu se svým zákonným zástupcem.

13. Soutěž je určena posluchačům Českého rozhlasu Pardubice. Nesmějí se jí zúčastnit zaměstnanci a spolupracovníci provozovatele, partneři ani reklamní agentury ve smluvním vztahu a jejich nejbližší rodinní příslušníci.

14. Provozovatel si vyhrazuje právo měnit pravidla soutěže, případně ji odložit, přerušit, odvolat, zastavit, prodloužit nebo posunout termín konání. A také ji bez náhrady úplně zrušit.

15. Tato pravidla jsou platná ode dne vyhlášení. Jejich plné znění je uloženo v Sekretariátu Českého rozhlasu Pardubice a vystaveno na internetové adrese http://www.pardubice.rozhlas.cz.

autor: nov
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka