Zažijte s námi HOBBY den!

17. únor 2015

Co Čech, to nějaké zajímavé hobby. Je přece fajn mít nějaký koníček. A tak bude naše vysílání v pátek 17. října plné zálib vás, posluchačů a našich hostů.

Co nabídneme v pátečním vysílání?

Už v Dobrém ránu krátce po půl deváté přivítáme vyznavače střelby. Máte rádi zbraně a všechno, co je cítit střelným prachem? Pak byste si s naším hostem rozuměli. Jeho hobby je hlavně střelba ze zbraní divokého západu. Na akcích absolvuje jednotlivé disciplíny, které napodobují souboje, přestřelky, obrany srubu, lov a podobně. Jaké musí mít člověk předpoklady, aby toto zvládnul? Co by se stalo, kdyby přišel takzvaně z ulice? Odpovíme.

Čeká vás i reportáž o chovateli lam a soukromém zemědělci Davidu Smetanovi.

Pošlete nám tajenku osmisměrky z našeho webu na studio.pardubice@rozhlas.cz a můžete vyhrát zajímavé ceny!

Osmisměrka

I dopoledne a odpoledne přivítáme ve vysílání zapálené "hobíčkáře". Zajedeme za sběratelkou panenek. A ke slovu se dostanete i vy! Napište nám, který koníček máte vy! A když se necháte při provozování svého hobby vyfotografovat, drobnost od Českého rozhlasu Pardubice je vaše.

Kontakty: 


Hobby (z angl. hobby-horse, koníček) nebo koníček je soustavná činnost, kterou se lidé zabývají ze zájmu, ze záliby a ve svém volném čase. Neslouží k obživě, ale pro potěšení a pocit seberealizace.

autor: nov
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.