Co se děje - 154

20. říjen 2010

Klub Rock Café prochází nekončící rekonstrukcí – vychází DVD Mňágy a Žďorp – deska Skyline je za rohem

Velká mlha se rozprostírá kolem pražského Rock Café. Hudební klub prochází dlouhodobou rekonstrukcí, která měla skončit už vloni v září. Ale více než po roce stále není klub v provozu a není jasno, kdy se otevření dočká. Ohlášené akce na listopad proběhnou buď akusticky v horním sále nebo na jiných místech. Vlastníkem Rock Café je městská část Praha 1.

Právě vyšlo očekávané DVD skupiny Mňága a Žďorp On Stage. Na prvním disku je k nalezení dvouhodinový záznam koncertu Mňágy z pražského Lucerna Music Baru, na kterém si skupina dala mimořádně záležet. Druhý disk je bonusový a bude obsahovat film Petra Zelenky Mňága - Happy End a 27 videoklipů.

Už příští pondělí vyjde nová deska taneční party Skyline. Dostala název Private Madness, Public Danger, což je název pilotního dílu seriálu Profesionálové. Producentem alba byl osvědčený Dušan Neuwerth a křest proběhne 4. listopadu v Lucerna music baru. Nejblíž budou Skyline v pátek v Litomyšli a 13. listopadu v Chrudimi.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.