Gastronomické putování s šéfkuchařem Radkem Pálkou za zajímavými exotickými recepty celého světa

Největší audioportál na českém internetu

Kuchyně Levantu si libuje v lilku, hummusu a granátovém jablku | Foto: Dagmar Heřtová, Český rozhlas

Rakouská kuchyně je založena na kuchařské tradici Rakousko-Uherské monarchie

V rámci Habaděje Českého rozhlasu Hradec Králové cestujeme každý všední den před polednem spolu s šéfkuchařem Radkem Pálkou po nejrůznějších zemích světa. Dozvíte se spoustu zajímavostí z daného regionu a vždy také nějaký exotický recept, který jistě potěší a pohladí vaše chuťové pohárky.

autor: baj
  • Krmítko
    Krmítko

Mohlo by vás zajímat

Nejposlouchanější

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.

František Novotný, moderátor

setkani_2100x1400.jpg

Setkání s Karlem Čapkem

Koupit

Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.