Letní putování s šéfkuchařem Radkem Pálkou za regionálními specialitami aneb jiný kraj, jiná chuť!

Vydáme se společně napříč Českou republikou a ochutnáme krajové speciality. Například: Karlovarskou vřídelní polévku, Kraslickou liškajdu, Jesenické knedlíčky, oukrop a řadu dalších jídel, která vařily už naše babičky a prababičky.

Víte jak chutná liškajda? Že za vznikem hotelu Pupp stojí žena? Že na řízku si pochutnával už císař František Josef I.? Nahlédněte s námi pod pokličku kuchyně 19. století. Každý všední den po celé léto Putování s šéfkuchařem Radkem Pálkou a Zdenou Kabourkovou.

Zdena Kabourková a Radek Pálka ve studiu Českého rozhlasu Hradec Králové

Uvařte si s Českým rozhlasem Hradec Králové jídla, které nikde jinde neochutnáte. Přesvědčte se o tom, že stále platí - jiný kraj, jiná chuť!

Tak si nechte chutnat!

Všechny recepty pěkně pohromadě:

autoři: Zdena Kabourková , baj
Spustit audio

    Mohlo by vás zajímat

    Nejposlouchanější

    Více z pořadu

    E-shop Českého rozhlasu

    Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

    Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

    jak_klara_obratila_na web.jpg

    Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

    Koupit

    Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.