Letní putování s šéfkuchařem Radkem Pálkou za regionálními specialitami aneb jiný kraj, jiná chuť!

Podcasty, rozhovory, příběhy Další podcasty, rozhovory a příběhy Valašský kontrabáš skvěle chutná s kysaným zelím nebo kyselou okurkou
0:00
/
0:00

Vydáme se společně napříč Českou republikou a ochutnáme krajové speciality. Například: Karlovarskou vřídelní polévku, Kraslickou liškajdu, Jesenické knedlíčky, oukrop a řadu dalších jídel, která vařily už naše babičky a prababičky.

Víte jak chutná liškajda? Že za vznikem hotelu Pupp stojí žena? Že na řízku si pochutnával už císař František Josef I.? Nahlédněte s námi pod pokličku kuchyně 19. století. Každý všední den po celé léto Putování s šéfkuchařem Radkem Pálkou a Zdenou Kabourkovou.

Zdena Kabourková a Radek Pálka ve studiu Českého rozhlasu Hradec Králové

Uvařte si s Českým rozhlasem Hradec Králové jídla, které nikde jinde neochutnáte. Přesvědčte se o tom, že stále platí - jiný kraj, jiná chuť!

Tak si nechte chutnat!

Všechny recepty pěkně pohromadě:

autoři: Zdena Kabourková , baj
Spustit audio

Související

Nejnovější zprávy

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

S hereckými hvězdami poznejte tajemství textu starého dva tisíce let

Ondřej Kepka, režisér a moderátor

Ondřej Kepka

O věrné lásce statečného Chairea a sličné Kallirhoy

Koupit

Román byl napsán pravděpodobně už v prvním století našeho letopočtu a možná dokonce i dříve. Jde o první dochovaný milostný a zároveň i dobrodružný román nejenom antického, ale vůbec evropského písemnictví.