JAZZ DANCE FESTIVAL 2004

23. červen 2004

První ročník Evropského - Jazz dance 2004 Sobota 26.6. - pondělí 28.6. ve Východočeském divadle

Jedná se o evropský taneční festival, na kterém vystoupí soubory z Ruska, Holandska, Slovenska a domácí - pořadatelské - Taneční divadlo Heleny Machové.

Irská hudba a irský tanec

V sobotu 26.6. Vás zveme na slavnostní galavečer, kde se ve zhruba dvacetiminutových blocích představí jednotlivé soutěžní soubory. Začíná se v 19:00 ve VČD, večerem provází náš kolega Honza Ptáček.

Vy sami se můžete stát porotou festivalu. O výsledcích souborů totiž rozhodují všichni přítomní diváci! Soutěžní část se koná opět ve VČD a to od 17ti hodin. Tentokrát bude moderátorem náš šéfredaktor Martin Kolovratník.

Vystoupení posluchačů Taneční konzervatoře Praha

Odborné zájemce můžeme pozvat ještě na pondělí 28.6., kdy se v prostorách divadla konají tzv. - workshopy - odborné semináře o jazzovém tanci.

Vstupenky na sobotu i neděli získáte v předprodeji VČD nebo v Informačním středisku v Pardubicích na třídě Míru.

tanec

Taneční festival Jazz dance 2004 - jedinečné a výjimečné styly tance budou k vidění o tomto víkendu. V sobotu 26.6. od 19ti hodin Galavečer, v neděli 27.6. od 17 soutěž. To vše ve VČD za mediální podpory ČRo Pardubice.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.