Léto v oblacích s Českým rozhlasem Pardubice

16. červen 2015

Letní vysílání Českého rozhlasu bude plné svěží hudby, informací z celého kraje a také atraktivního soutěžení. Letos jsme ho nazvali „Léto v oblacích“.

Proč právě v oblacích? Hlavní cenou v naší velké letní soutěži bude totiž let motorovým kluzákem z Podhořan a Chrudimi. K tomu přidáme i dovolenou v Chorvatsku a nebo možnost stát se na pár hodin ošetřovatelem v Zoologické zahradě Dvůr Králové nad Labem.

Od pondělí 29.6. uslyšíte z vysílání Českého rozhlasu Pardubice postupně indicie. Jakmile zjistíte, k jakému místu vedou, volejte naše studio 466 500 616. Každá sada indicií má vždy něco společného. Pod každou sérií nápověd se skrývá některé z turisticky atraktivních míst východních Čech.

Chcete si to vyzkoušet nanečisto?

Přehrajte si nápovědy. Když budete tušit, které místo hledáme, zastavte přehravač a podívejte se, jestli hádáte správně.

Mimochodem, právě tuhle sérii nápověd také přes prázdniny uslyšíte, takže jste, jako čtenáři našeho webu, ve výhodě! Nápovědy vám samozřejmě nepustíme najednou. Budou se ozývat postupně.

Čtěte také

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.