Na větvi s Halinou jsou režisér Jakub Kohák a zpěvačka Tereza Černochová

29. duben 2019

Zpěvačka Tereza Černochová a režisér Jakub Kohák jsou hosty pořadu Českého rozhlasu Na větvi s Halinou v pondělí 29. dubna 2019 po 18. hodině. Jde o přenos z Lázní Bělohrad, kde se pravidelně koná talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů. (Repríza pořadu z roku 2015)

Jakub Kohák je především známý jako režisér televizních reklam. Jeho reklamy mu vysloužily mnoho cen jak na české tak i na světové scéně. Na festivalu v Cannes byl prezentován v prestižním světovém výběru Young Directors (nejlepší mladý režisér).

Jakub Kohák

S chutí se věnuje i tvorbě krátkých videoklipů, filmů a spotů. Je držitelem ceny Anděl (1999) za nejlepší český videoklip. K zajímavostem jistě patří, že v nedávné době se stal pátým členem kapely Wohnout.

Český fanoušek si ho ale může pamatovat také z jeho hereckých rolí ve filmech: EUROTRIP, ČERT VÍ PROČ, U MĚ DOBRÝ a ještě třeba HLÍDAČ Č. 47. V poslední době jsme jej mohli vidět v seriálu OKRESNÍ PŘEBOR, kde ztvárnil postavu místního brankáře.

Tereza Černochová je česká zpěvačka, dcera rokenrolového a bigbeatového zpěváka Karla Černocha.

11129215_1572410366363020_6733842291712250853_n.jpg

V říjnu 2000 se při natáčení poprvé potkala s Helenou Zeťovou a Terezou Kerndlovou, od dubna 2001 vytvořily dívčí skupinu Black Milk, jejíž první album Modrej dým vyšlo v červnu 2002. V témže roce získaly Českého slavíka v kategorii Objev roku.

V roce 2003 vydala kapela album Sedmkrát. Roku 2004 začaly v kapele rozpory a na jaře roku 2005 se zpěvačky rozhodly spolupráci ukončit.

V roce 2007 vydala Tereza Černochová s producentem Romanem Holým své debutové album Small Monstrosities.

Jako interpretku ryze osobitého stylu i coby spoluautorku písní, které poměrně dlouho zrály a vyvíjely se, představuje Terezu Černochovou její nové čerstvé album Škrábnutí.

Roku 2010 absolvovala magisterský obor reprodukční biotechnologie na Fakultě agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů České zemědělské univerzity (titul Ing.).

Na větvi s Halinou jsou režisér Jakub Kohák a zpěvačka Tereza Černochová

Na podzim roku 2014 se jí narodila dcera Laura. „Je to krása nebeská!", rozplývala se po porodu šťastná Tereza. A jak sama říká: "Usazuju se, přestala jsem tolik šílet a běsnit".

V talkshow "S Halinou na větvi" přivítá vždy Halina Pawlowská dva hosty. Součástí pořadu bude také živý hudební doprovod.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad.


Zvětšit mapu

autoři: Halina Pawlowská , baj
Spustit audio

Související