Nedělní Noční linka: Budeš mít stále místo v mém srdci

31. leden 2021

Na koho z vašeho života nemůžete zapomenout? Kdo zanechal silný otisk ve vašem srdci a díky čemu? Je to vaše bývalá láska nebo někdo, koho jste během života poznali a byl pro vás moc důležitý? Komu patří vaše hezké vzpomínky a kdo je stále s vámi v myšlenkách? Láska, přítel, dávný kamarád, náhodná známost? 

Koho byste rádi "vytáhli" ze svého snu, nebo se s ním, pokud je to možné, ještě v životě setkali?

Našim životem projde řada lidí. Někteří zůstanou, jiní jsou s námi jen určité životní období. Karel Sladký si myslí, že žádné setkání v životě není náhodné a každý kdo se v našem životě objeví, byť jen na určitou dobu měl přijít. Proto, abychom něco pochopili, něčemu se naučili a snad i proto, abychom na vše nebyli sami.

Kdo vás v životě takto ovlivnil? Vaše příběhy si rád vyslechne moderátor Noční linky Karel Sladký. Kdo do vašeho srdce vložil takový otisk, že na něj nemůžete a nechcete zapomenout? K tématu mu můžete napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.