Pardubické vinobraní začalo
V restauraci Alfredo na pardubické Třídě Míru začalo Pardubické vinobraní. Ředitel restaurace Jiří Bodlák řekl, že během celého podzimu si zde návštěvníci mohou vychutnat nejen různé moravské delikatesy, ale především lahodná červená i bílá vína, nalévaná ze džbánků.
"Vína z Mikulova nabízíme vedle Turgau, Valtické zelené, Frankovku a Svatovavřinecké a speciality k vínu. Nabízíme takovou klasiku bramborák přes celý taliř za lidovou cenu, protože je to vlastně lidová tradice, kterou obnuvujeme, děláme ji v Pardubicích již podruhé."
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
‚Kořist‘ si schovával pod postelí, chlubil se jí, říkají svědci o Čechovi souzenému za rabování na Ukrajině
-
Patrioti pro Evropu slouží zájmům Ruska, řekl Fiala. Podle Babiše je premiér patologický lhář
-
ONLINE: Ruský útok na Ukrajinu si vyžádal 36 obětí. Zelenskyj slibuje odplatu za zásah dětské nemocnice
-
Krejčíková slaví premiérový postup do čtvrtfinále Wimbledonu, Collinsovou porazila ve dvou setech