Pojďte s námi na Alexandrovce!

3. duben 2007

Legendární soubor, který pamatuje výstřel z Aurory, ALEXANDROVCI míří do Pardubic, kde vystoupí 4. května od 19 hodin v ČEZ aréně. Díky Českému rozhlasu Pardubice u toho můžete být - stačí jeden telefonát! Od úterý 10. do neděle 22. dubna budeme každý den nadělovat 2 vstupenky na tuto jedinečnou akci. Stačí pozorně poslouchat naše vysílání a jakmile v době od 10. do 22. dubna uslyšíte úryvek ruské národní písně Kalinka, pak hned volejte do studia na číslo 466 500 616. Pokud se dovoláte jako první, dvě vstupenky Na pardubické vystoupení Alexandrovců jsou Vaše.

Pravidla soutěže:
Soutěž probíhá od 10. do 22. dubna 2007 ve vysílání ČRo Pardubice. Výherním signálem je úryvek ruské národní písně Kalinka V době soutěže zazní výherní signál každý den jedenkrát v době mezi 5 - 18 hodinou. Vyhrává ten, kdo se po zaznění výherního signálu dovolá do studia jako první. Podmínkou k získání výhry je být slyšet v živém vysílání ČRo Pardubice. V soutěži s Alexandrovci může každý soutěžící vyhrát jen jednou. Moderátor má právo v případě, že se jako první v pořadí dovolá výherce z předešlých soutěžních dnů, cenu přidělit dalšímu volajícímu.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.