Vítězové StarDance Marie Doležalová s Markem Zelinkou jsou Na větvi s Halinou

25. únor 2019

Marie Doležalová a Marek Zelinka, vítězové taneční soutěže celebrit České televize StarDance... když hvězdy tančí, byli hosty pořadu Českého rozhlasu Hradec Králové Na větvi s Halinou v pondělí 25. února 2019. Jde o záznam přenosu z Lázní Bělohrad, kde se pravidelně koná talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů.

Vítězka sedmé řady StarDance Marie Doležalová se v taneční soutěži zamilovala. Nejen do tance, ale také do svého tanečního partnera Marka Zelinky, s nímž nyní tvoří pár i v soukromí.

Herečka a blogerka se s Markem Zelinkou sblížila díky soutěži, kterou nakonec vyhráli, přestože s tím nepočítali. StarDance jim prý ale hodně dala.

„Od Marka jsem se naučila říkat věci víc na rovinu a být upřímnější. Docela mi to vyhovuje, protože on takový je a já jsem zjistila, že to v těch mezilidských vztazích je hrozně dobré,“ řekla herečka po zisku titulu královny tanečního parketu.

Marie Doležalová

„Já jsem se naučil toleranci. K věcem, lidem, k Marii,“ dodal Zelinka.

Marie Doležalová si zahrála princeznu v televizní pohádce Lojzička je číslo a epizodní roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Píše blog Kafe a cigárko o životě herečky, který získal Literu za blog roku v rámci cen Magnesia Litera 2015. Na podzim roku 2015 vyšel blog knižně. Napsala také několik textů pro časopis Reportér.

V roce 2015 vyhrála spolu s Markem Zelinkou taneční soutěž celebrit České televize StarDance... když hvězdy tančí.

Marie Doležalová (kniha Kafe@cigárko)

První setkání Marka Zelinky s Marií Doležalovou bylo vlažné. Devětadvacetiletý herec a tanečník ale nakonec po jejím boku StarDance vyhrál. Teď spolu nejen tvoří pár, ale i chystají divadelní představení.

„Skrz divadelní spolek PLAYboyz budeme dělat společné představení v La Fabrice. Vychází trochu z představení SYNovial a trochu z blogu Marie. Zahrajeme ho 29. března a pak uvidíme, co bude dál," usmívá se Marek Zelinka.

V talkshow Na větvi s Halinou přivítá vždy Halina Pawlowská dva hosty. Součástí pořadu bude také živý hudební doprovod.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad. Vstupenky budou k dispozici na místě.

Halina Pawlowská
autoři: Halina Pawlowská , baj
Spustit audio

Související