Český rozhlas Pardubice zve na sobotní Večírek

24. září 2010

Český rozhlas Pardubice zařazuje do svého vysílání Večírek. Ten budou posluchači moci naladit od 19. listopadu každou sobotu mezi 19 a 22 hodinou. Večírek ve svých 180 minutách nabídne množství zajímavých informací, moderní hudbu a soutěže a bude oslovovat duchem mladé posluchače.

Večírek Českého rozhlasu Pardubice se ale nechce přiblížit sobotním párty-pořadům, které vysílají hudební stanice. "Náš sobotní večer nabídne společnost těm, kteří hledají smysluplnou zábavu aniž by museli opustit pohodlí svého domova," říká k novému projektu šéfredaktor ČRo Pardubice Martin Kolovratník. "Ani ve Večírku neopustíme standardy vysílání Českého rozhlasu, nicméně od běžného proudového vysílání se lišit bude," vysvětluje Kolovratník. Přednost dostane současná popová hudba a informace, které budou spíše zábavné, kulturně-společenského charakteru. Kontakt s posluchači zajistí písničky na přání, soutěže a ankety. Večírek bude v podstatě autorský pořad moderátora. Ten si vytvoří bodový scénář, kterého se bude držet. Samozřejmě zbude dostatek místa i pro improvizaci, která má ve vysílání svoje kouzlo.

Večírek Českého rozhlasu Pardubice můžete naladit od 19. listopadu vždy v sobotu mezi 19. a 22. hodinou.

autor: JEL
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.