Josef Klíma: Proti milosti pro Kajínka nic nemám

5. červen 2019

Se svým názorem na milost pro Kájínka se Luboši Xaverovi Veselému svěřil investigativní reportér Josef Klíma. Společně v pořadu Xaver a host probrali také novodobé zločince a jejich metody. Řeč byla i o hudební dráze známého novináře.

Josef Klíma Xaverovi prozradil, že se ve svém volném čase věnuje hudbě, a v jakém obsazení hraje jeho kapela. Svěřil se mimo jiné i s tím, proč nejezdí hrát na festivaly: „No my už jsme tak staří, že si nemusíme nic dokazovat. To znamená, že jezdíme tam, kam nás pozvou, většinou jsou to spíš taková klubová představení v malých divadlech.“

Xaverovi odpověděl i na otázku, jestli je Jiří Kajínek ještě zajímavé téma: „Já si myslím, že zajímavé téma by to bylo v případě, kdyby se objevila nová fakta o samotném případu, protože Kajínek je zajímavý právě přes ten případ.“ Zároveň řekl, že nemá nic proti prezidentské milosti, kterou Kajínek dostal.

Josef Klíma dále prozradil, kdo používal v novodobé zločinecké historii nejdrsnější metody a který z novodobých zločinců rád mučil své oběti.

Zajímá vás, kdo to byl? Poslechněte si audiozáznam rozhovoru.

Spustit audio