Na větvi s Halinou jsou populární herci a muzikanti Zora Jandová a Václav Kopta. Zábava jistá!

24. říjen 2022

Český rozhlas Hradec Králové uvádí talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů "Na větvi s Halinou" v přímém přenosu ze sálu Romantika Spa Resortu Tree od Life (Strom života) Lázní Bělohrad od 18. hodin. Hosty jsou populární herci i hudebníci Zora Jandová a Václav Kopta. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad. (repríza z roku 2015)

Zora Jandová je česká sportovkyně, textařka, skladatelka, moderátorka, herečka a zpěvačka, manželka hudebního skladatele Zdenka Merty. Jedná se o cvičitelku a úspěšnou českou reprezentantku v čínském bojovém umění tchaj-ťi - v roce 2002 skončila v tomto sportu na mistrovství světa sedmá jako nejlepší Evropanka.

Chtěla bych, aby jakékoli učení bylo zábavné. Aby bylo všude spousta lidí, se kterými je legrace, a aby byli vždycky na blízku kamarádi.

Zora Jandová, herečka a muzikantka

Ještě během svých středoškolských studií na gymnáziu a posléze na DAMU pohostinsky vystupovala v Divadle Semafor a v Poetické vinárně Viola. Po ukončení školy herecky debutovala přímo na scéně pražského Národního divadla coby úspěšná Ofelie v Shakespearově dramatu Hamlet.

Sólistkou činohry Národního divadla byla od srpna 1982 do července 1985.

Kromě toho se jedná o renomovanou muzikálovou a popovou zpěvačku, spolupracuje především se svým manželem hudebním skladatelem Zdenkem Mertou, v jehož muzikálových inscenacích vystupuje.

Zora Jandová

Moderovala televizní pořady Tykadlo a Miláčci a v Českém rozhlase je šéfredaktorkou Rádia Junior a na Dvojce Českého rozhlasu jednou týdně připravuje a moderuje pořad Noční Mikrofórum.

Zora Jandová hraje na klavír a skládá hudbu i texty k muzikálům a písničkám. Odehrála přes 70 rolí v divadle, filmu, televizi i v rozhlase.

Šéfredaktorka Rádia Junior Zora Jandová

Ráda se učí novým věcem, sportuje a miluje zvířata. Se svým mužem, hudebním skladatelem a klavíristou Zdenkem Mertou často koncertuje v zahraničí, zpívá v deseti jazycích. Má dvě dcery, jedenadvacetiletou Viktorii a jedenáctiletou Esther.

Skladatel, textař a herec Václav Kopta se narodil v roce 1965 v Praze, ve které žije dodnes. Jeho otcem je uznávaný textař Pavel Kopta a ženou herečka divadla Pod Palmovkou Simona Vrbická, se kterou vychovává dvě dcery. Seznámili se na Pražské statní konzervatoři, kde oba studovali.

V té době také přišla největší filmová nabídka, kterou student druhého ročníku nemohl nepřijmout a tak se Václav v sedmnácti letech objevil v dnes již kultovním filmu SNĚŽENKY A MACHŘI v roli Radka Převrátila po boku Michala Suchánka a Jana Antonína Duchoslava. Tento film po velkém úspěchu sebou přinesl také popularitu a další filmové nabídky.

Václav Kopta

Jeho prioritou se tak stalo divadlo, kterému je věrný dodnes. Mimo to se věnuje také textařině, kde spolupracuje s několika předními interprety.

Od roku 1986 je stálým členem hudebního Divadla Semafor. Zde účinkoval v řadě představení.

V roce 2008 jsme se jej dočkali ve volném pokračování úspěšného filmu SNĚŽENKY A MACHŘI a to SNĚŽENKY A MACHŘI PO 25 LETECH.

Na TV Nova vystupoval v pořadu Mr. GS (2008-2010), kde dělal také hudební doprovod. Od roku 2014 hraje jednu z hlavních rolí v seriálu TV Nova Ulice. Od roku 2015 moderuje v České televizi pořad Zpívá celá rodina.

Na větvi s Halinou jsou režisér Jakub Kohák a zpěvačka Tereza Černochová

V talkshow "S Halinou na větvi" přivítá vždy Halina Pawlowská dva hosty. Součástí pořadu bude také živý hudební doprovod. O ten se nyní postarají oba hosté.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad. Vstupenky budou k dispozici na místě.


Zvětšit mapu

autoři: Halina Pawlowská , baj
Spustit audio

Související