Policie v Pardubicích varuje před otrávenými návnadami, hledá svědky

16. říjen 2019 07:10

Pardubická policie varuje občany před možnými otrávenými návnadami, které se objevily v centru Pardubic a v městské části Polabiny I.

V úterních odpoledních hodinách policisté přijali oznámení o uzeninách s růžovými granulemi, které byly poházené v zeleni. Je možné, že se jedná o otrávené návnady, proto policie vyzývá majitele zejména psů, aby si dávali pozor na to, co při venčení jejich čtyřnozí kamarádi jedí, a to zejména v okolí ulic Družstevní a Kosmonautů v Polabinách I. a v Hlaváčově ulici (u nadjezdu nad ul. 17. listopadu).

Policie hledá svědky

Není vyloučeno, že podobné návnady se objeví i v jiné části Pardubic. Pokud byste něco podobného našli, obratem volejte městskou policii na tísňovou linku 156 nebo Policii ČR na linku 158.

Během prověřování vyšlo najevo, že se mohl mezi 15. a 16. hodinou v ulici Družstevní v Polabinách pohybovat muž, který by mohl významně pomoci v dalším šetření. Tento muž je vysoký asi 170 až 180 cm, štíhlé postavy v tmavém oblečení. Pokud jste tohoto muže viděli, nebo by se mohl objevit na záznamech z vašich palubních kamer, ozvěte se pardubickým policistům na linku 158.

autor: pta | zdroj: Policie ČR
Spustit audio

Související