Basketbalisté Pardubic přivítají Brno

29. říjen 2013

Pardubičtí baskebalisté sehrají nyní tři zápasy v domácím prostředí. A všechny budou v jejich ryze domácím prostředí v hale Dukla. Prvním soupeřem bude celek Brno.

Pardubičtí ovládli sobotní derby proti Svitavám a s optimismem budou mířit i k dalšímu utkání. V duelu s MMCITÉ Brno jsou svěřenci trenéra Bohunického jasným favoritem. I když důležité bude soupeře nepodcenit.

"Brno, po třech neúspěšných zápasech v úvodu sezony, minule doma nečekaně porazilo Ostravu a má tedy první vítězství. Bylo to utkání, v němž se brněnský tým hodně opíral o týmový výkon vycházející z kvalitní obranné fáze. Ve středečním utkání budeme muset být maximálně koncentrovaní a hrát s maximálním nasazení", říká o soupeři trenér Dušan Bohunický.

A dodává, že jeho tým bude chtít potvrdit zlepšenou formu. "Pokud jde o nás, měli bychom jednoznačně navázat na to, co se nám dařilo v posledních zápasech, a to je hra do vnitřního prostoru. Také věřím, že navážeme na zlepšený obranný výkon z předchozích utkání."

Kromě tohoto duelu budou ještě následovat v hale Dukla zápasy s Ústím a USK Praha.

autor: gut
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.