ČSA slaví společně s Českým rozhlasem 80 let!

6. říjen 2003

Určitě víte, že Český rozhlas slaví letos své 80. výročí. Mohli byste vědět i to, že stejné výročí má letos další významná společnost - a to České aerolinie. My jsme se rozhodli, že slavit budeme společně a Vy z toho můžete mít jenom užitek. Ať už patříte mezi pravidelné posluchače ČRo Pardubice, nebo mezi pravidelné zákazníky Českých aerolinií a v ideálním případě mezi obě skupiny. V prvním kole společných oslav jsme rozdali dvě letenky kamkoli do Evropy! A šanci vyhrát dvě letenky po celé Evropě máte i v tomto týdnu.

Každý den - od pondělí do neděle Vám položíme jednu soutěžní otázku. Pokud ji zodpovíte správně, postupujete do finálového kola. Sedm postupujících budeme čekat v neděli 12. října v 16 hodin na Velké Pardubické v našem rozhlasovém stanu. Vaším úkolem bude přinést jakkoli zhotovený model letadla - papírový, dřevěný, železný, perníkový - prostě jakýkoli!! Společně s kolegy z Radiožurnálu, z Dostihového spolku a z ČSA vyhodnotíme ten nejkrásnější - jeho majitel dostane hned na místě poukaz na dvě letenky po Evropě.

letadla ČSA na domovském letišti Praha - Ruzyně
autor: KOL
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.