Marie Tomsová: Moje kuchařské začátky nebyly slavné

14. červen 2020
Podcasty, rozhovory, příběhy Další podcasty, rozhovory a příběhy Sladkokyselé zelňáky podle Nadi Konvalinkové

Všechny začátky jsou těžké. A každá dobrá kuchařka nějak začínala.

Poslechněte si, jak se v kuchyni dařilo moderátorce Marii Tomsové.

autoři: Marie Tomsová , nov
Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Historická detektivka z doby, kdy byl hrad Zlenice novostavbou. Radovan Šimáček jako průkopník žánru časově předběhl i Agathu Christie!

Vladimír Kroc, moderátor

Zločin na Zlenicích hradě

Zločin na Zlenicích hradě

Koupit

Šlechtici, kteří se sešli na Zlenicích, aby urovnali spory vzniklé za vlády Jana Lucemburského, se nepohodnou. Poté, co je jejich hostitel, pan Oldřich ze Zlenic, rafinovaně zavražděn, tudíž padá podezření na každého z nich. Neunikne mu ani syn zlenického pána Jan, jemuž nezbývá než doufat, že jeho přítel Petr Ptáček celou záhadu rozluští...