Patrik Rozehnal
Moderátor pořadů Humoriáda, Pochoutkový rok, Vesele a zdravě a Hvězdné návraty.
Vystudoval jsem ČVUT - obor pozemní stavby a architektura a dále VŠE - obor oceňování nemovitostí.
V minulosti jsem vysílal na rádiu Golem, City a Vox, moderoval na TV Nova, Prima a Barrandov.
Rád cestuji, venčím fenku maďarského ohaře, fotím a plním sny svým přátelům.
Film, co mne pořád baví: Miluju starou českou černobílou komedii Eva tropí hlouposti, dál barevnou veselohru Zítra to roztočíme, drahoušku. A nesmím zapomenout ani na kouzelný seriál Taková normální rodinka...
Hudba, kterou mám rád: Takovou, která mě rozpohybuje a začnu si podupávat nohou a možná i vlnit tělem. Takovou, z jejíž melodie je slyšet optimismus a radost.
Kniha, u níž nikdy neusnu: Usnu bezpečně u každé.
Motto: Žádné heslo si nedávám. Ale chtěl bych v sobě objevovat stále nové schopnosti, zkoušet nepoznané a mít radost ze života.
Všechny články
-
Vítězi Zlaté lásky 2025 se stali manželé Soukupovi. Posluchačská cena putuje k Zapletalům
Po třech letech vysílání romantického pořadu Zlatá láska o životech těch, kteří už oslavili zlatou svatbu, věříme v lásku mezi lidmi. Příběhy to byly jímavé a srdcervoucí.
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 21. 12. 2025
Vánoční pečení s Josefem Maršálkem: Perníkový závin s povidly zvaný sakrajda. Rada z etikety: Kam s kostmi od kapra? Co víme o rozinkách. Vánoční soutěž o kuchařku.
-
Soutěž o kuchařku Pochoutky z horské chaloupky!
V kuchařce Pochoutky z horské chaloupky najdete celkem 100 původních receptů do domácí jídla. Některé z nich si oblíbili také porotci naší soutěže.
-
Kam a jak odkládat kosti od kapra? Správný postup zná Ladislav Špaček
Co s kostmi z kapra nebo i jiných masitých pokrmů? Nabízí se odkládat je na stranu svého talíře, na jiný talíř nebo do ubrousku. Jak to dělat správně radí Ladislav Špaček.
-
Perníkový závin zvaný sakrajda podle Josefa Maršálka je korunou adventního pečení
Závin je naplněný povidly a vlašskými ořechy. Je měkoučký jako polštářek a díky povidlům šťavnatý. K čaji, kávě nebo i kakau se šlehačkou vám vykouzlí blaho v ústech.
-
Kloubní výživa se často netýká kloubní tekutiny, ale chrupavek. Lze předcházet praskání v kloubech?
Každému občas zapraská kloubech, někdo si i rád křupne. Závažné je to v případě, když křupnutí brání mechanická překážka. To může nastat u lupavého prstu.
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 14. 12. 2025
Vánoční pečení s Josefem Maršálkem: Čokoládové lanýže. Rada z etikety: Jak způsobně přenést cukroví na talířek. Soutěž o kuchařku. Miletínské modlitbičky chválil i Masaryk.
-
Celonárodní vánoční chyba – cukroví si z mísy bereme rukama. Jak na to, radí Ladislav Špaček
Jak si nabrat noblesně cukroví z mísy a přenést ho na talířek? Je-li to společná mísa, tak řešíme nejen problém etiketní, ale také hygienický. Co na to Ladislav Špaček?
-
Na čokoládové lanýže s rumem lehké jako nebe od Josefa Maršálka stačí pár surovin
Na tyhle lanýže plných čokolády stačí pár surovin. Jsou jednoduché a nepotřebujete k tomu ani troubu. Dělají se za studena. Co je na povrchu, by mělo být i uvnitř.
-
Pastilky, kloktadlo nebo zmrzlina? Pálení a škrábání v krku by nemělo trvat déle než dva týdny
Pálení a škrábání v krku. S takovými příznaky míří k lékařům řada pacientů. Co může být příčinou bolesti v krku? A můžeme si při takových potížích dopřát zmrzlinu?
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- následující ›
- poslední »