Petr Beneš - předseda LTC Pardubice

8. březen 2014

Jestlipak víte, který sport letos v Pardubicích oslaví už devadesáté narozeniny? Svět bílého sportu, tedy tenis. Klub LTC Pardubice, pořadatel mistrovství České republiky staršího dorostu v tenise, totiž právě toto léto oslaví devadesátiny.

S předstihem si o slavné pardubické Juniorce bude Jolana Voldánová povídat s předsedou klubu Petrem Benešem. Narodil se 28.11.1961 v Pardubicích, je podruhé ženatý a mám 4 děti - 2 chlapce z prvního manželství a 2 děvčata z druhého manželství. Absolvoval VŠCHT Pardubice katedra ekonomiky a řízení průmyslu (1985 ), následně postgraduální studium 5 semestrů řízení a financování podniků na VŠCHT v Pardubicích (1989 ).

V posledních letech působí jako předseda dozorčí rady Dostihového spolku a.s. a jako člen představenstva Dopravního podniku města Pardubice, kde se věnuje účetní a ekonomické problematice.

Ve volném čase sportuje, aktivně hraje tenis a lyžuje. Působí zároveň jako předseda tenisového oddílu LTC Pardubice, kde pomáhá zabezpečovat ekonomiku klubu a vytvářet podmínky pro výkonnostní tenis klubu. Dále rád čte, navštěvuje divadlo a věnuje se výchově svých dětí. Rád cestuje bez ohledu na roční období.

autor: nov
Spustit audio