Alena Zárybnická - meteoroložka a moderátorka

1. březen 2014

Tentokrát si Jolana Voldánová pozvala kolegyni, i když už bývalou. Ale jí to tak nepřijde, ačkoliv na chodbách nebo ve studiu zpravodajství České televize, se naposled potkaly někdy před osmi měsíci.

Ale stejně ji jako většina z vás i Jolana stále bedlivě sleduje, protože předpověď počasí patří k jejím, skoro každodenním zájmům. Navíc ji má moc ráda. Meteoroložka a moderátorka České televize Alena Zárybnická je dalším hostem pořadu Rande s Jolanou.

Narodila se 5. prosince 1969 V Praze. Po gymnáziu vystudovala meteorologii a ochranu životního prostředí na Matematicko-fyzikální fakultě UK. Od roku 1998 nastálo předpovídá počasí v České televizi, moderovala magazín Sama doma, točí o létání pro redakci sportu ČT. Má syna Vítka.Má radost z každé drobnosti, která se mi povede. Jdu po hlavě do všeho, co zrovna

Trvalé bydliště má na východě Čech - v Krkonoších. Bydlí na kraji Špindlerova Mlýna. V centru si normální smrtelník pořídit bydlení nemůže. Trošku ji trápí pověst toho města coby ráje celebrit. Těm místům se vyhýbá. Ale žije ve Špindlu proto, že jinak se jí tam líbí. Tam lidi rozumí počasí daleko líp než ostatní.

autor: nov
Spustit audio