David Zieris
3. březen 2006
V pátek budeme ve studiu připravovat francouzská jídla a k nim popíjet kvalitní francouzská vína. Pozvání k mikrofonu přijali David Zieris - majitel francouzské restaurace v Pardubicích a Jiří Dobeš - specialista na francouzskou kuchyni. Oba pobývali několik let ve Francii, tudíž nebudou chybět ani zážitky z této gurmánstvím proslavené země. K poslechu po 10. hodině dopolední vás zve moderátorka Jitka Slezáková.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
![hurvinek.jpg hurvinek.jpg](https://pardubice.rozhlas.cz/sites/default/files/styles/cro_3x2_mobile/public/images/4c83e43279b642121b870ce888c62be8.jpg?itok=5JPOJ2vm)
![](https://pardubice.rozhlas.cz/sites/default/files/styles/cro_1x1_mobile/public/images/c61cb9fdb5b8bd1e1a6d06ebcb7110e7.jpg?itok=4Fwwcnre)
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka